درباره ما

برای عشق به آشپزی

غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تندی که دارند طرفداران زیادی پیدا کرده اند.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد

یکی از مزیت های این غذای خوشمزه مکزیکی این است که درست کردنش به تبحر خاصی نیاز ندارد

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

برای عشق به آشپزی

۵۱۲

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.

۲۴

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.

۳۳

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.

۳۴۸

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.


سرآشپز ما

اما تاکو از زمانی جهانی شد که به ایالات متحده نفوذ پیدا کرد. در سال ۱۹۰۵ برای اولین بار در مورد تاکو در یکی از روزنامه های آمریکا مطلبی منتشر شد و این غذای مکزیکی به مردم معرفی شد. تاکو غذایی ارزان و در عین حال خوشمزه بود و تهیه آن هم وقت چندانی نمی گرفت.

به همین دلیل به سرعت محبوبیت و شهرت زیادی پیدا کرد و سرآشپزهای مختلف هرکدام به دستور غذای تاکو چیزی اضافه کردند و انواع مختلفی از آن به وجود آمد. تاکو آنقدر تنوع پیدا کرد که هرکس با هر سلیقه ای می تواند تاکوی مورد علاقه خود را داشته باشد.